Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
  1. Úvod
  2. Pečivo
  3. Chléb
  4. BIO Chléb špaldový 400g

BIO Chléb špaldový 400g

Kvalitní chléb, který je vyroben dle tradiční kváskové receptury za použití BIO špaldové mouky. Pečivo díky kvásku zůstává dlouho vláčné a chutné. Pok... celý popis
Dostupnost
Dodání ve čtvrtek
Nejsme plátci DPH
88,90 Kč
Číslo produktu:101 010
Výrobce:Pečivo od Staňky
Množství:400g
Alergeny:mouka
Podobné produkty
    Chléb CHIA 400g, 800g
    cena od 79,90 Kč
    cena od 79,90 Kč
    Dodání ve čtvrtek
      Chléb kváskový světlý 400g, 800g
      cena od 39,90 Kč
      cena od 39,90 Kč
      Dodání ve čtvrtek
      Kompletní specifikace

      Kvalitní chléb, který je vyroben dle tradiční kváskové receptury za použití BIO špaldové mouky. Pečivo díky kvásku zůstává dlouho vláčné a chutné.

      Pokud objednáte pondělí-středa do 9:00 hodin, přivezeme objednávku na druhý den. Pekárna je pátek, sobota a neděle zavřena.

      Kváskové pečivo

      Běžné pečivo ze supermarketu vydrží maximálně 2 dny potom už není dobré. Za to pečivo výráběné z poctivého kvasu vydrží i více než 5 dnů a pořád si zachovává dobrou chuť, chleby jsou uvnitř stále měkké. 

      Benefity kváskového pečiva

      • Je stravitelnější - Díky důkladnému prokvašení mouky nezatěžuje kváskový chléb tolik střeva a trávení je jednodušší.
      • Je výživnější - Pokud je mouka, byť celozrnná, kypřená droždím, obsažené minerály z ní vaše tělo nedokáže vstřebat. Zatímco z kváskového pečiva dostanete vše, co můžete.
      • Je dietnější - Kváskový chléb má výrazně nižší glykemický index a díky tomu zůstanete déle sytí.
      • Je trvanlivější - Pomalým kvašením při kynutí těsta vznikne natolik kyselé prostředí, že to jakoukoliv plíseň naprosto odradí

      Pečivo od Staňky

      Paní Staňka Elšíková začala péct domácí ručně dělané pečivo v době, kdy se jí narodily děti. Vedla ji k tomu hlavně nespokojenost s běžně dostupnými produkty. Chtěla mít čisté pečivo z mouky a přírodního kvásku, bez rafinovaného cukru a dalších chemických produktů.

      Postupně při domácím pečení rostla poptávka od známých a když už jich bylo tolik, že se to nedalo zvládnout, založila si paní Staňka svou pekárnu. Postupně se propracovala až do nynějších větších prostor ve Vizovicích, kde již má i několik zaměstnanců.

      Její kváskové pečivo je kvalitní, protože při výrobě dochází k přirozenému kvašení. Díky tomu i déle vydrží a nemusíte chléb, nebo jiné pečivo za dva dny vyhazovat, protože zůstane vláčné a chutné i po 5 dnech. Dá se tedy říci, že je takovým ekonomickým řešením pro domácnost.

       
      Parametry
      VýrobcePečivo od Staňky
      Množství400g
      SloženíBIO špaldová mouka celozrnná 75 % kvásek 25 % (BIO špaldová mouka celozrnná, pitná voda) BIO slunečnicová semínka, BIO lněná semínka mořská sůl
      Zboží zařazeno v kategoriích
      Nepropásněte novinky, akce a slevy!
      Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
      Ekofood - od farmářů až domů

      Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

      Kde působíme

      Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

      Kontakt
      Logo
      Ekofood
      Po-Ne 8-21
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz