Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
  1. Úvod
  2. Pečivo
  3. Chléb
  4. Chléb kváskový světlý s rajčaty, 400g

Chléb kváskový světlý s rajčaty, 400g

Chleba z poctivého kvásku, který vydrží čerstvý bez problémů několik dnů. Do chleba jsou přidána rajčata, které dodávají zajímavou chuť. Pokud objedná... celý popis
Dostupnost
Dodání ve čtvrtek
Nejsme plátci DPH
53,90 Kč
Číslo produktu:101 012
Výrobce:Pečivo od Staňky
Množství:400g
Alergeny:mouka
Kompletní specifikace

Chleba z poctivého kvásku, který vydrží čerstvý bez problémů několik dnů. Do chleba jsou přidána rajčata, které dodávají zajímavou chuť.

Pokud objednáte pondělí-středa do 9:00 hodin, přivezeme objednávku na druhý den. Pekárna je pátek, sobota a neděle zavřena.

Kváskové pečivo

Běžné pečivo ze supermarketu vydrží maximálně 2 dny potom už není dobré. Za to pečivo výráběné z poctivého kvasu vydrží i více než 5 dnů a pořád si zachovává dobrou chuť, chleby jsou uvnitř stále měkké. 

Benefity kváskového pečiva

  • Je stravitelnější - Díky důkladnému prokvašení mouky nezatěžuje kváskový chléb tolik střeva a trávení je jednodušší.
  • Je výživnější - Pokud je mouka, byť celozrnná, kypřená droždím, obsažené minerály z ní vaše tělo nedokáže vstřebat. Zatímco z kváskového pečiva dostanete vše, co můžete.
  • Je dietnější - Kváskový chléb má výrazně nižší glykemický index a díky tomu zůstanete déle sytí.
  • Je trvanlivější - Pomalým kvašením při kynutí těsta vznikne natolik kyselé prostředí, že to jakoukoliv plíseň naprosto odradí

Pečivo od Staňky

Paní Staňka Elšíková začala péct domácí ručně dělané pečivo v době, kdy se jí narodily děti. Vedla ji k tomu hlavně nespokojenost s běžně dostupnými produkty. Chtěla mít čisté pečivo z mouky a přírodního kvásku, bez rafinovaného cukru a dalších chemických produktů.

Postupně při domácím pečení rostla poptávka od známých a když už jich bylo tolik, že se to nedalo zvládnout, založila si paní Staňka svou pekárnu. Postupně se propracovala až do nynějších větších prostor ve Vizovicích, kde již má i několik zaměstnanců.

Její kváskové pečivo je kvalitní, protože při výrobě dochází k přirozenému kvašení. Díky tomu i déle vydrží a nemusíte chléb, nebo jiné pečivo za dva dny vyhazovat, protože zůstane vláčné a chutné i po 5 dnech. Dá se tedy říci, že je takovým ekonomickým řešením pro domácnost.

Parametry
VýrobcePečivo od Staňky
Množství400g
Složenímouka pšeničná 59 % žitná mouka 20 % kvásek 20 % (pšeničná mouka) rajčata sušená 8% mořská sůl
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Ekofood - od farmářů až domů

Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

Kde působíme

Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

Kontakt
Logo
Ekofood
Po-Ne 8-21
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz