Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Obyčejný chleba vs. chleba z kvásku, jaký je rozdíl?
13.01.2020 Zajímavosti
Obyčejný chleba vs. chleba z kvásku, jaký je rozdíl?
Dnes se podíváme na rozdíl mezi obyčejným chlebem, který koupíte v každém supermarketu a chlebem z kvásku. Rozdíly jsou opravdu patrné. číst celé
Opravdu je kefír superpotravina?
09.01.2020 Zajímavosti
Opravdu je kefír superpotravina?
Nejdříve je možná dobré si ujasnit co to vlastně kefír je a jak se vyrábí. Tradiční kefír je perlivý mléčný nápoj, který je původem z Kavkazu. Míst... číst celé
Káva ihned po ránu, nakopne, nebo spíše uškodí?
08.01.2020 Zajímavosti
Káva ihned po ránu, nakopne, nebo spíše uškodí?
Většina z nás je zvyklá si dát po probuzení kávu, abychom byli nastartovaní na nový den. Je to ale správně? Opravdu nás káva po probuzení "nakopne"? číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Maso
  3. Hovězí - Nízký roštěnec (striploin)

Hovězí - Nízký roštěnec (striploin)

Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik. Lehce mramorované šťavnaté maso, pocházející ze zadní hřbetní č... celý popis
Nejsme plátci DPH
983 Kč
ks
Číslo produktu:115 010
Výrobce:Farma Rudimov
Množství/1ks:cca 1,5kg
Podobné produkty
    Hovězí - Váleček (Falešná svíčková)
    ks
      Hovězí - svíčková (Tenderlion)
      ks
        Hovězí - Spodní šál (Silverside)
        ks
          Hovězí - Ořech (knuckle)
          ks
          Kompletní specifikace

          Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik.

          Lehce mramorované šťavnaté maso, pocházející ze zadní hřbetní části, se nazývá nízký roštěnec. Ten se dále dělí na přední (vyšší, striploin) a zadní (nižší, sirloin).

          Zadní část hřbetu je o něco libovější, a proto doporučujeme na šťavnaté steaky a minutkovou kuchyni spíš tu přední, mírně mramorovanou. Na grilu jsou ale oba vynikajícími kousky! Hovězí nízký roštěnec je maso vhodné na roastbeef a anglický způsob pečení. U mladého býka o živé hmotnosti 500 kg činí hmotnost této partie v jatečné půlce cca 8 kg, my jej šalujeme na 1,5‒2,5 kg řezy.

          Vhodné na:

          Grilování, Minutková úprava, Rostbíf, Steak

          Farma Rudimov

          Žijeme a hospodaříme v souladu s přírodou

          "Nasloucháme, učíme se od ní a produkujeme prvotřídní vyzrálé maso a masné výrobky v bio kvalitě."

          V malebném podhůří Bílých Karpat působí naše rodinná ekologická Farma Rudimov již od...číst dále

          Zboží zařazeno v kategoriích
          Nepropásněte novinky, akce a slevy!
          Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
          Ekofood - od farmářů až domů

          Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

          Kde působíme

          Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

          Kontakt
          Logo
          Ekofood
          Po-Ne 8-21
          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz