Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Špatný řepkový olej způsobuje rakovinu, víte co máte doma?
10.12.2019
Špatný řepkový olej způsobuje rakovinu, víte co máte doma?
Přemýšleli jste někdy o tom, že není olej jako olej? U toho řepkového to platí obzvláště. číst celé
Pesticidy jako tichý zabiják. Jaký mají vliv na naše zdraví?
16.07.2019
Pesticidy jako tichý zabiják. Jaký mají vliv na naše zdraví?
O pesticidech se v poslední době hodně mluví a mnoho lidí ani neví, co jsou tyto látky vlastně zač. Mohou mít nějaký vliv na naše zdraví? Někteří vědc... číst celé
Šidí prodejci maso? Aneb jak se nenechat napálit.
16.07.2019
Šidí prodejci maso? Aneb jak se nenechat napálit.
Často pochybujete o původu masa? To je správné, chcete přece vědět, co jíte. Ale jak poznat, jestli údaje na etiketě nelžou, nebo nejsou zavádějící? Ú... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Maso
  3. Hovězí - Ořech (knuckle)

Hovězí - Ořech (knuckle)

Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik. Hovězí ořech neboli „Knuckle” či „ball tip” je poměrně libová č... celý popis
Nejsme plátci DPH
480 Kč
ks
Číslo produktu:115 011
Výrobce:Farma Rudimov
Množství/1ks:cca 1kg
Podobné produkty
    Hovězí - Nízké žebro s kostí
    ks
      Hovězí - Loupaná plec (Top blade)
      ks
        Hovězí - Nízký roštěnec (striploin)
        ks
        Kompletní specifikace

        Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik.

        Hovězí ořech neboli „Knuckle” či „ball tip” je poměrně libová část zadní kýty nacházející se v její horní části. Konzumenti by měli vědět, že se skládá ze tří druhů svaloviny a ne všechny mají stejnou strukturu a hodí se např. na minutkovou úpravu.

        Proto většina kuchařů peče ořech prošpikovaný vcelku. Je-li hovězí maso dobře vyvěšené a vyzrálé, oddělte podle povázky vnější svalovinu ořechu a zbylé, uvnitř obsažené šály, nakrájejte a upravte jako steak. Nezapomeňte před tepelnou úpravou na temperování při pokojové teplotě, steaky zatahujte velmi zprudka a po dosažení kýženého stupně propečení dejte stranou na teplo a nechte maso odpočinout. Během úpravy do masa nepíchejte a pokuste se vše trefit tak, aby jste jej museli jen jedenkrát otočit.

        Vhodné na:

        Pečeně v celku, Pečení, Pomalé pečení, Steak

        Farma Rudimov

        Žijeme a hospodaříme v souladu s přírodou

        "Nasloucháme, učíme se od ní a produkujeme prvotřídní vyzrálé maso a masné výrobky v bio kvalitě."

        V malebném podhůří Bílých Karpat působí naše rodinná ekologická Farma Rudimov již od...číst dále

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Nepropásněte novinky, akce a slevy!
        Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
        Ekofood - od farmářů až domů

        Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

        Kde působíme

        Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

        Kontakt
        Logo
        Ekofood
        Po-Ne 8-21
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz