Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Obyčejný chleba vs. chleba z kvásku, jaký je rozdíl?
13.01.2020 Zajímavosti
Obyčejný chleba vs. chleba z kvásku, jaký je rozdíl?
Dnes se podíváme na rozdíl mezi obyčejným chlebem, který koupíte v každém supermarketu a chlebem z kvásku. Rozdíly jsou opravdu patrné. číst celé
Opravdu je kefír superpotravina?
09.01.2020 Zajímavosti
Opravdu je kefír superpotravina?
Nejdříve je možná dobré si ujasnit co to vlastně kefír je a jak se vyrábí. Tradiční kefír je perlivý mléčný nápoj, který je původem z Kavkazu. Míst... číst celé
Káva ihned po ránu, nakopne, nebo spíše uškodí?
08.01.2020 Zajímavosti
Káva ihned po ránu, nakopne, nebo spíše uškodí?
Většina z nás je zvyklá si dát po probuzení kávu, abychom byli nastartovaní na nový den. Je to ale správně? Opravdu nás káva po probuzení "nakopne"? číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Maso
  3. Hovězí - Velká plec (shoulder clod)

Hovězí - Velká plec (shoulder clod)

Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik. Nejjemnější maso z předního běhu, známé jako „hovězí ramínko”, ... celý popis
Nejsme plátci DPH
882 Kč
ks
Číslo produktu:115 016
Výrobce:Farma Rudimov
Množství/1ks:cca 2kg
Podobné produkty
    Hovězí - Ořech (knuckle)
    ks
      Hovězí - Spodní šál (Silverside)
      ks
        Hovězí - Nízký roštěnec (striploin)
        ks
        Kompletní specifikace

        Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik.

        Nejjemnější maso z předního běhu, známé jako „hovězí ramínko”, anglicky „shoulder clod”. Jedná se o sval nad lopatkou zvířete. Hovězí vysoká plec je univerzální kousek masa vhodný na pečení, dušení či na kostky krájený do gulášů a ragú.

        Díky své velikosti je velká plec výborným řezem na závitky a rolády. V Americe, pod názvem shoulder clod, potkáte tuto partii také ve steakových úpravách. Rozhodnete-li se pro minutkovou úpravu, doporučujeme vydržet a maso steakovat až před vypršením expirační doby, do kdy ve vakuovém balení stále zraje a křehne. Skladujte pak při teplotách do 3 °C.

        Vhodné na:

        Dušení, Grilování, Guláš, Pečení, Pomalé pečení, Ragú, Roláda, Steak, Závitek

        Farma Rudimov

        Žijeme a hospodaříme v souladu s přírodou

        "Nasloucháme, učíme se od ní a produkujeme prvotřídní vyzrálé maso a masné výrobky v bio kvalitě."

        V malebném podhůří Bílých Karpat působí naše rodinná ekologická Farma Rudimov již od...číst dále

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Nepropásněte novinky, akce a slevy!
        Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
        Ekofood - od farmářů až domů

        Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

        Kde působíme

        Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

        Kontakt
        Logo
        Ekofood
        Po-Ne 8-21
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz