Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Obyčejný chleba vs. chleba z kvásku, jaký je rozdíl?
13.01.2020 Zajímavosti
Obyčejný chleba vs. chleba z kvásku, jaký je rozdíl?
Dnes se podíváme na rozdíl mezi obyčejným chlebem, který koupíte v každém supermarketu a chlebem z kvásku. Rozdíly jsou opravdu patrné. číst celé
Opravdu je kefír superpotravina?
09.01.2020 Zajímavosti
Opravdu je kefír superpotravina?
Nejdříve je možná dobré si ujasnit co to vlastně kefír je a jak se vyrábí. Tradiční kefír je perlivý mléčný nápoj, který je původem z Kavkazu. Míst... číst celé
Káva ihned po ránu, nakopne, nebo spíše uškodí?
08.01.2020 Zajímavosti
Káva ihned po ránu, nakopne, nebo spíše uškodí?
Většina z nás je zvyklá si dát po probuzení kávu, abychom byli nastartovaní na nový den. Je to ale správně? Opravdu nás káva po probuzení "nakopne"? číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Maso
  3. Hovězí - Vysoké žebro bez kosti

Hovězí - Vysoké žebro bez kosti

Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik. Hovězí žebra se dělí na vysoká a nízká, ve variantách s kostí, ... celý popis
Nejsme plátci DPH
615 Kč
ks
Číslo produktu:115 007
Výrobce:Farma Rudimov
Množství/1ks:cca 2kg
Podobné produkty
    Hovězí - Spodní šál (Silverside)
    ks
      Hovězí - svíčková (Tenderlion)
      ks
        Hovězí - Ořech (knuckle)
        ks
        Kompletní specifikace

        Jedná se o maso ze zvířat z volného chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik.

        Hovězí žebra se dělí na vysoká a nízká, ve variantách s kostí, či bez. Jedná se o řezy s velmi výraznou chutí a všeobecně zaujímají v gastronomii výsostné postavení při vaření silných hovězích vývarů (vysoká žebra) a omáček k masu.

        Hodiny pomalu tažené žebro dává polévkám opravdové „koule”! Další doménou je pečení, ideálně předpřipravených žeber ve vodní lázni (žebra marinujte, zavakuujte a máte-li možnost, tepelně je upravte metodou sous-vide na 75 °C po dobu min. 3 hodin, rozvlažená žebra glazujte a dopékejte do barvy v troubě, či na grilu). Hovězí žebra jsou v podstatě geniální surovinou za dobré peníze. Jdou totiž vykostěná použít na ragú, nechají se i pomalu péct jako chutné výpečky, či dusit. Syrové kosti z nich si vždy ponechejte na vývar, či opečené na omáčky a šťávy k masu.

        Vhodné na:

        Dušení, Maso na polévku, Pečení, Pomalé pečení, Ragú, Silný vývar

        Farma Rudimov

        Žijeme a hospodaříme v souladu s přírodou

        "Nasloucháme, učíme se od ní a produkujeme prvotřídní vyzrálé maso a masné výrobky v bio kvalitě."

        V malebném podhůří Bílých Karpat působí naše rodinná ekologická Farma Rudimov již od...číst dále

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Nepropásněte novinky, akce a slevy!
        Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
        Ekofood - od farmářů až domů

        Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

        Kde působíme

        Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

        Kontakt
        Logo
        Ekofood
        Po-Ne 8-21
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz