Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Špatný řepkový olej způsobuje rakovinu, víte co máte doma?
10.12.2019
Špatný řepkový olej způsobuje rakovinu, víte co máte doma?
Přemýšleli jste někdy o tom, že není olej jako olej? U toho řepkového to platí obzvláště. číst celé
Pesticidy jako tichý zabiják. Jaký mají vliv na naše zdraví?
16.07.2019
Pesticidy jako tichý zabiják. Jaký mají vliv na naše zdraví?
O pesticidech se v poslední době hodně mluví a mnoho lidí ani neví, co jsou tyto látky vlastně zač. Mohou mít nějaký vliv na naše zdraví? Někteří vědc... číst celé
Šidí prodejci maso? Aneb jak se nenechat napálit.
16.07.2019
Šidí prodejci maso? Aneb jak se nenechat napálit.
Často pochybujete o původu masa? To je správné, chcete přece vědět, co jíte. Ale jak poznat, jestli údaje na etiketě nelžou, nebo nejsou zavádějící? Ú... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Maso
  3. Jehněčí - Kýta s kostí

Jehněčí - Kýta s kostí

Jedná se o maso ze zvířat z volnéo chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik. Maso z kýty je čisté a dietní, je proto vhodné i pro dietáře a d... celý popis
Nejsme plátci DPH
714 Kč
ks
Číslo produktu:115 022
Výrobce:Farma Rudimov
Množství/1ks:1,5kg
Podobné produkty
    Jehněčí - Plec s kostí
    ks
      Jehněčí - Kýta bez kosti
      ks
        Jehněčí - Rumpsteak
        753 Kč
        753 Kč
        ks
        Kompletní specifikace

        Jedná se o maso ze zvířat z volnéo chovu, krmená bez stimulátoru růstu či antibiotik.

        Maso z kýty je čisté a dietní, je proto vhodné i pro dietáře a děti.
        Jehněčí kýta se hodí téměř ke všem kuchyňským úpravám. Může se grilovat (nejvíc vhodná je její horní partie), péct či dusit. Svou kulinářskou kvalitu však ztrácí vařením ve vodě.

        Preferovaný způsob kuchyňské úpravy jehněčí kýty je pečení vcelku, společně s česnekem a rozmarýnem, podlité bílým vínem. Kýtu nejdřív zatáhněte na rozpálené pánvi ze všech stran a poté pomalu pečte při nízké teplotě, podlévejte ideálně vývarem z jehněčích kostí.

        Díky úpravě s kostí si maso zachová maximum šťávy a chuti, bude se vám ale hůře porcovat. Nezoufejte, pečená kýta vcelku vypadá opravdu efektně a jako hostitel se budete těšit přízni strávníků, když přímo před nimi budete maso ořezávat od kosti.

        Vhodné na:

        Dušení, Grilování, Pečeně v celku, Pečení, Pomalé pečení

        Farma Rudimov

        Žijeme a hospodaříme v souladu s přírodou

        "Nasloucháme, učíme se od ní a produkujeme prvotřídní vyzrálé maso a masné výrobky v bio kvalitě."

        V malebném podhůří Bílých Karpat působí naše rodinná ekologická Farma Rudimov již od...číst dále

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Nepropásněte novinky, akce a slevy!
        Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
        Ekofood - od farmářů až domů

        Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

        Kde působíme

        Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

        Kontakt
        Logo
        Ekofood
        Po-Ne 8-21
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz