Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
  • Štítky blogu
Blog
Jak posílit imunitu v období chřipek.
10.03.2020 Zajímavosti
Jak posílit imunitu v období chřipek.
Chcete posílit imunitu v tomto období chřipek? Nebudeme se zde nyní bavit o posílení imunity vitamíny z lékárny, ale spíše o potravinách, kterými si m... číst celé
Až o 75% více vitamínů v mléčných výrobcích. Jak je to možné?
28.02.2020 Zajímavosti
Až o 75% více vitamínů v mléčných výrobcích. Jak je to možné?
V dnešním článku se zaměříme na mléčné výrobky. Ukážeme si, jak je možné, že může být mléko či jogurt, které mají téměř 2x více prospěšných látek než ... číst celé
K čemu je dobrý hroznový olej?
20.02.2020 Zajímavosti
K čemu je dobrý hroznový olej?
Spousta lidí nikdy o hroznovém oleji neslyšela, je poměrně hůř k dostání a také jeho cena je vyšší. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Zajímavosti

Zajímavosti

Nejnovější články
Zajímavosti
10.03.2020
Zajímavosti
Chcete posílit imunitu v tomto období chřipek? Nebudeme se zde nyní bavit o posílení imunity vitamíny z lékárny, ale spíše o potravinách, kterými si můžete pomoct.
Zajímavosti
28.02.2020
Zajímavosti
V dnešním článku se zaměříme na mléčné výrobky. Ukážeme si, jak je možné, že může být mléko či jogurt, které mají téměř 2x více prospěšných látek než jiné výrobky.
Zajímavosti
20.02.2020
Zajímavosti
Spousta lidí nikdy o hroznovém oleji neslyšela, je poměrně hůř k dostání a také jeho cena je vyšší.
Zajímavosti
18.02.2020
Zajímavosti
Často od někoho slyšíme, že řepkový olej je špatný a nemá v kuchyni co dělat. Na druhou stranu, u většiny převládá opačný názor. Jaká je tedy pravda?
Zajímavosti
17.02.2020
Zajímavosti
Co je vlastně ten tvaroh? Tvaroh je mléčný výrobek s velkou tradicí. Vzniká vysrážením bílkoviny mléka pomocí kulturních mikroorganismů, popř. enzymů. Je nutno podotknout, že máme 2 různé druhy tvarohů. 
Zajímavosti
15.02.2020
Zajímavosti
Není máslo jako máslo, výrobek označený "máslo" musí obsahovat nejméně 80% mléčného tuku.
Zajímavosti
10.02.2020
Zajímavosti
Nejprve si vysvětleme co je vůbec med a kde se bere. Vše začíná u včely medonosné, která sbírá z květů nektar. Nektar je základní surovinou pro tvorbu medu.
Zajímavosti
31.01.2020
Zajímavosti
Acidofilní mléko patří do skupiny fermentovaných (zakysaných) mléčných výrobků, stejně jako například kefír.
Zajímavosti
21.01.2020
Zajímavosti
Dnes se podíváme na to proč česká krajina není v dobré kondici a má problém problém zadržovat vodu.
Zajímavosti
20.01.2020
Zajímavosti
Asi si každý z nás všiml, že vejce bývají číslovány čísly 0, 1, 2, 3. Ale co přesně každé číslo znamená a jak si žijí slepice (nosnice) v různých chovech?
Článků na stránku 102030
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Ekofood - od farmářů až domů

Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

Kde působíme

Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

Kontakt
Logo
Ekofood
Po-Ne 8-21
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz