Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů
Souhlas se zpracováním osobních údajů
  1. Udělujete tímto souhlas Ecosale s.r.o., se sídlem Masarykovo náměstí 103, 766 01 Valašské Klobouky, IČ 08237085, zapsaná u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pesticidy jako tichý zabiják. Jaký mají vliv na naše zdraví?
16.07.2019
Pesticidy jako tichý zabiják. Jaký mají vliv na naše zdraví?
O pesticidech se v poslední době hodně mluví a mnoho lidí ani neví, co jsou tyto látky vlastně zač. Mohou mít nějaký vliv na naše zdraví? Někteří vědc... číst celé
Šidí prodejci maso? Aneb jak se nenechat napálit.
16.07.2019
Šidí prodejci maso? Aneb jak se nenechat napálit.
Často pochybujete o původu masa? To je správné, chcete přece vědět, co jíte. Ale jak poznat, jestli údaje na etiketě nelžou, nebo nejsou zavádějící? Ú... číst celé
Proč se používají Éčka? Kterých se bát nemusíme a kterým se vyhýbat?
27.06.2019
Proč se používají Éčka? Kterých se bát nemusíme a kterým se vyhýbat?
Éčka jsou aditiva tedy přídatné látky, které výrobci přidávají do potravin například za účelem prodloužení trvanlivosti, zlepšení barvy, zvýraznění ch... číst celé
Éčka a cukr v pečivu, jde to i bez nich?
23.06.2019
Éčka a cukr v pečivu, jde to i bez nich?
Řekli byste si, že takový rohlík nebo chleba je přece z mouky, vody, přidá se sůl a máme hotovo. Tak to jste bohužel úplně vedle. Ve velkých pekárnách... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Ekofood - od farmářů až domů

Propojujeme místní farmáře se zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé potraviny bez přidaných látek.

Kde působíme

Rozvážíme po Zlíně a okolí :-)

Kontakt
Logo
Ekofood
Po-Ne 8-21
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz